Algemene voorwaarden

MiNo vzw

Leeuwerweg 154

3803 Wilderen

info@minovzw.be

www.minovzw.be

BE 0771.605.405

 

MiNo vzw is een vereniging zonder winstoogmerk met als doel hulp en ondersteuning bieden aan kinderen met ziektes/aandoeningen zoals immuunstoornissen en hersenletsels.

Om dit doel te bereiken verkoopt MiNo vzw producten via de webshop. De webshop geeft aan welke producten in voorraad zijn. Deze producten kunnen onmiddellijk besteld worden en worden na betaling binnen een redelijke termijn (max. enkele dagen) verzonden of kunnen afgehaald/geleverd worden aan huis. Bij bestelling gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en de aankoop van de geselecteerde producten.

 

De optie verzenden of afhalen/leveren is afhankelijk van het product. Elk product kan afgehaald/geleverd worden, maar niet elk product kan verzonden worden. Enkel wanneer de kwaliteit van het product, na verzending niet gegarandeerd kan worden, is verzenden niet mogelijk.

 

Betalingen gebeuren via bankoverschrijving of via Mollie. Bestellingen worden pas verzonden of liggen pas klaar voor afhaling/levering na betaling.

Onze webshop verzamelt bij bestellingen enkel uw naam, e-mailadres en adresgegevens. Deze gegevens worden 6 maanden bijgehouden en daarna gewist.

 

Als koper kan u uw wettelijk herroepingsrecht laten gelden. U kan tot 14 dagen na aankoop afzien van die aanschaf en ons het/de product(en) ongeopend, onbeschadigd en in originele verpakking terugsturen/terugbrengen. De aankoopprijs wordt dan terugbetaald. Aangezien het om een goed doel gaat en uit ecologische overwegingen, vragen wij u hier verstandig mee om te gaan.

 

MiNo vzw verkoopt de producten zoals aangekocht, in de overtuiging dat deze producten kwalitatief aan alle standaarden voldoen. Producten die aangeboden worden op de webshop van MiNo vzw worden steeds gecontroleerd op kwaliteit. Mocht u toch niet tevreden zijn over de kwaliteit, kan u ons hierover contacteren.

 

De producten in de webshop worden aangeboden aan marktafhankelijke prijzen. De prijs getoond bij het plaatsen van uw bestelling, is de prijs die u betaalt. Prijzen kunnen te allen tijdens, zonder aankondiging worden aangepast.

 

In geval van vergissingen, bijvoorbeeld wanneer de prijs van een product overduidelijk te laag is, behouden wij ons het recht om de verkoop voor verzending ongedaan te maken. Het bedrag van de bestelling of het betreffende deel van de bestelling zal in dat geval terug betaald worden.

 

Wij verwerken de bestelling enkel na betaling van deze. Na een redelijke termijn kunnen we uw bestelling annuleren en uw producten niet langer reserveren. Wanneer we binnen deze termijn geen bestelling ontvangen, proberen we contact met u op te nemen alvorens deze te annuleren.

 

Wanneer u een bestelling plaatst, bent u verantwoordelijk om een correct verzendadres op te geven. MiNo vzw draagt geen verantwoordelijkheid voor een eventuele tweede verzending of verlies van uw bestelling in geval van een foutief adres.

 

Laatste update op 31/10/2021